学校法人石善学園 新潟第一中学校・新潟第一高等学校

英語部

モットー

英語好きな生徒が集まり、カナダ出身のJD先生やニュージーランド出身のケイト先生と一緒に活動しています。英会話や英語でのゲームをしたりしています。他に、各自スピーチコンテストやライティングコンテストにも参加しています。楽しみながら英語を一緒に学びましょう!

クラブ紹介

活動日
毎週水曜日(水曜日ができない場合は木曜日)

成績
令和元年度高円宮杯英語弁論大会 出場

JD先生(カナダ出身)よりメッセージ
“Practice makes perfect”
“If you don’t use it, you lose it”.
With the English Club, you have a chance to use the skills you’ve been learning in class. It’s about using real English, in real life. We will play games, have discussions, prepare presentations, etc. The goal is to use English with no stress and to have fun doing it!

ケイト先生(ニュージーランド出身)よりメッセージ
Come to the English club!
We often talk and play games in English.
Everyone has different English levels, so don’t be shy.
We all have fun together, so please join us.
We’re looking forward to seeing you!

学園祭での英語部発表会の様子

クラブ活動トップページへ戻る